20 Ekim 2016 Perşembe

Domuz Yağı Büyüsü Nasıl Bozulur

Domuz yağı büyüsü nasıl bozulur,  domuz yağı büyüsü en çok karşılaşılan kara büyü çeşididir, Öncelikle şunu belirtelim büyünün her çeşidini yapmak yaptırmak haramdır. Maalesef insanlar bunu bilmelerine rağmen geçmişte de bugünde büyüye müracaat etmişler, etmektedirler. Domuz yağı büyüsü genellikle, eşleri birbirinden ayırmak, yuvaları dağıtmak, insanları öldürmek, bir işi bozmak, kişilerin ticari işlerinin bozulması için yaptırılır. 
Domuz yağı büyüsü yapılırken, domuz yağı, kişinin bulunduğu evin kapısına,yerlere, duvarlara elbiselerine, vb eşyalarına sürülür. Domuz yağı sarı bir leke şeklindedir, çıkarılması zordur. Bu tür lekelerin olduğu eşyaların mümkünse öncelikle sirkeli suda bekletildikten sonra atılması gerekir. Kapı, yer, duvar gibi atılması mümkün olmayan eşyalara sürülmüş ise sirkeli su ile silinmeli, sonrasında kazınmalı. Çünkü, domuz yağı ahşabın, sıvanın içine iyice işler.
Domuz yağı büyüsü ağır bir kara büyü çeşidi olup uygulandığı kişi yada mekan üzerinde güçlü etkiler gösterir. Domuz yağı büyüsünün uygulandığı kişi ve mekanda güçlü bir yıkıcı enerji ile bereketsizliğe, hastalığa, düzensizliğe,dağılmaya sebep olur. Hastalık ve ölüm büyüsü olarak yapıldığı zaman da, yapılan kişide ani gelişen bir hastalık hali ortaya çıkar ve hızlı bir şekilde kişiyi eritir, bozulup koruması yapılmazsa kişi hayatını kaybeder, ve bu gibi kişilerin ardından hep şu yorum yapılır ne olduğunu bile anlayamadık, birden öldü gitti” denir.
Yukarıda bahsettiğimiz gibi genellikle eşya, elbise, duvar ve yere sürülerek uygulanıyor olsa da nadiren yiyecek ve içeceğe karıştırılarak da yapılır. Bazen, domuz yağı evlerin gizli köşe bucaklarına saklanır ya da bahçelerine atılır, gömülür. Sürüldüğü yerden temizlenmesi çok zordur, hatta bazen sürüldüğü yeri bulmak bile zor olur. 

Domuz Yağı Büyüsü Nasıl Bozulur

Domuz yağı sürülen eşyayı sirkeli suda bekletip atmak, sirkeli su ile silip kazımak yani tamamen temizlemek bile bu büyüden kurtulmak için çözüm değildir. Çünkü domuz yağı büyüsü yapılırken şeytani cinler görevlendirilir. Bu cinler kişiye musallat olur, o kişiyi etkisi altına alıp, istediklerini yaptırır. Bu nedenle, domuz yağı büyüsü yapılan kişinin üzerine musallat olan cinlerden de kurtulması gerekir. Domuz yağı büyüsü nasıl bozulur sorusunun cevabı, bu işin uzmanı, abdestinde, namazında, ehli sünnete uygun yaşayan bir havas aliminden çalışma desteği almaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder