2 Temmuz 2016 Cumartesi

Domuz yağı Büyüsü Belirtileri

Öncelikle şunu belirtelim, domuz yağı büyüsü başta olmak üzere her türlü büyü yapmak, yaptırmak çok büyük günahtır. Ama maalesef, büyü yüzyıllardır olan bir gerçektir ve günümüzde de insanlar büyü yapmakta, yaptırmaktadır. Amacımız, domuz yağı büyüsü ve diğer büyü çeşitleri konusunda ve üzerilerinde büyü belirtileri olan kişilerin ne şekilde bu büyüden kurtulacakları konusunda insanları bilgilendirmek. Domuz yağı büyüsü genellikle eşlerin birbirlerinde soğuması, ayrılması, huzurlarının bozulması, ticaret hayatında iş-rızk ve müşteri kaybına uğramaları, zarar görmeleri amacıyla yapılır. 
Domuz yağı büyüsü belirtileri,  büyünün yapılış nedenine göre farklı belirtiler gösterebilir
Eşlerin birbirinden ayrılması için yapılan domuz yağı büyüsü nedeni ile eşler arasında öncelikle tartışmalar, anlaşmazlık ve uzak durma şeklinde kendini gösterir. İlerleyen aşamalarda eşler birbirlerine kin duymaya başlarlar, nefret ederler birbirlerinden tiksinirler. Hatta bazı eşler birbirlerini domuz gibi gördüklerini belirtirler.
İş, rızk ve ticareti engelleme amacıyla yapılan domuz yağı büyüsü ise iş kaybı, olması gereken işlerin olmaması, müşteri kaybı, varsa ortaklar arasında gerginlik tartışma ortaya çıkması şeklinde belirtiler gösterir. Bu durumdaki domuz yağı büyüsü belirtileri nden birisi de kazanılan paranın bereketi kalmaz ve insanlar çok para kazanır ama adeta kazanç yok olur gider. Borçlar gittikçe artar ve buna bir türlü anlam verilemez.
Hangi amaçla yapılırsa yapılsın genel olarak domuz yağı büyüsü kişide huzursuzluk, durgunluk, ani sinirlilik, ailesine ve çevresindeki insanlara karşı nefret ve sebepsiz iç sıkıntısı, hiç bir yere sığamama gibi belirtiler gösterir.
Üzerinde domuz yağı büyüsü belirtileri olan kişi mutlaka bir havas hocasına müracaat etmelidir. Bu büyüden kendi kendisine kurtulmaya çalışmamalıdır. Domuz yağı büyüsü tehlikeli büyülerden bir tanesidir. Öncelikle havas hocası dürüst olmalıdır. Dürüst olup olmadığını nereden anlayacağım, diye sorabilirsiniz. Bu kişiler ne kadar para verirseniz verin, bu erkeği, bu kadını seviyorum, onu bana bağlayın tarzında büyü yapmazlar. Diğer bir konu da havas hocası ehli sünnete uygun yaşayan, abdestinde namazında bir kişi olmalıdır. Allah cümlemizi domuz yağı büyüsü ve her türlü büyüden korusun, büyü yapan, yaptıran kişilerden uzak tutsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder