8 Nisan 2016 Cuma

Büyü bozma kimler tarafından yapılmalı

Büyü bozma çalışmaları kesinlikle İslami şartları yerine getiren, ehl-i sünnete göre yaşayan kişiler tarafından yapılmalıdır. Günümüzde, artık herkes medyum oldu. İnternet sitelerine girdiğinizde insanları etki altına almak adına aşk büyüsü, vs olmak üzere her türlü büyüyü yapıyorlar. Büyü yaparken bizim göremediğimiz metafizik boyuttaki şeytani cinlerden faydalanıyorlar. İnsanların bedenine bu cinleri musallat edip, onları etki altına alıyorlar, istenilen şekilde hareket etmelerini sağlıyorlar. Adam çok sevdiği bir eşi varken birden ondan hoşlanmamaya başlıyor, evi ile çocukları ile ilgilenmiyor. Ya da ruhani sıkıntı yaşıyor, kabus görmeler, uyku düzensizliği, vs çeşitli sıkıntılar yaşanıyor.
büyü bozma

Çoğu zaman kendisine büyü yapılan kişi bunu kabul etmez, bu nedenle de büyü bozma çalışmaları için bir hocadan destek almaya yanaşmaz. Üzerinde büyünün etkileri görünen kişinin yakınları büyü bozma çalışmaları konusunda ilmi destek almak için kişiden habersiz bir havas hocasına müracaat etmelidir.

Müracaat edilen kişi havas ilmi konusunda hoca olmalı ve kendisi kesinlikle büyü yapmıyor olmalı. Eğer bir kişi namaz kılmıyor, müslümanlığın gereklerini yerine getirmiyorsa bu kişi tarafından yapılan büyü bozma çalışmalarından sonuç alınacağını beklemek doğru değildir. Çünkü, yapılan muska çalışmalarında ayetlerden, esmalardan destek alınarak vefk çalışmaları yapılır. Yapılan çalışmalar büyü yapılan kişiye içirilmek için suya atılacak vefk çalışmaları, kişinin üzerinde taşıması için muska çalışması ve evde bulundurulmak üzere muska çalışması olmak üzere çeşitlidir. Büyü bozma muska çalışmaları gerçekten bir ilimdir ve tamamen helaldir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder