19 Mart 2016 Cumartesi

BÜYÜ BOZMA MUSKASI

Bazı insanlar, büyünün varlığını inkar etse de büyü insanoğlunun varoluşundan bu yana devam etmektedir. Büyü bozma işlemleri hakkında bilgi vermeden önce kısaca büyü nedir, ondan bahsedelim. Büyü, cin adı verilen gözle göremediğimiz enerji varlıklarını kullanarak insanların özgür iradelerini değiştirme, yönlendirme, eşler arasının açılması, insanların işlerinin kötü gitmesi amacı ile yapılan etkidir. 
“BÜYÜ” Allah-u Teala’nın Kur'an-ı Kerim'de Bakâra Suresi’nde Harut ve Marut isimli iki melek ile yeryüzüne insanları sınamak için gönderdiği bir ilimdir, bu ilimin varlığı inkar edilemez. Bu melekler, insanlara bu öğretileri öğretip “sakın bunları fitne çıkarmak ve eşlerin arasını açmak gibi işlerde kullanmayın” diye tavsiyede bulunmuşlar fakat insanoğlu kendi nefsi isteklerine yenik düşmüş ve bu ilmi kötü niyetle, diğer insanlara zarar vermek için kullanmışlardır. Her Peygamber döneminde bu büyü ve büyücülerin insanlara büyük zararı dokunmuştur.
Büyü bozma, konusunda ilmi destek almadan önce üzerinizde büyü olup olmadığını doğru tespit etmeniz gerekir. Büyü, kişinin dengelerini alt üst eder. Bu nedenle, büyüden yapıldığından şüphelenmek için hayatınızda bazı dengelerin bozulmuş olması gerekir. Ailenizde, işinizde, kişisel davranışlarınızda, günlük hayatınızda, toplumsal ilişkilerde yolunda gitmeyen bazı durumlar şeyler varsa ilk olarak akla büyü gelebilir. Ancak, yaşadığımız her olumsuzluğu da büyüye yormak abartılı olur. Onun için büyü bozma konusunda destek alacağınız kişi bu işin ehli olmalı ve ehli sünnete muhalif davranmamalı. Büyü bozma için müracaat ettiğiniz hocanın dürüst birisi olup olmadığını anlamanız çok basittir. Ona şu teklifte bulunabilirsiniz ben evli birisine aşık oldum, karısından boşanıp benimle evlenmesini istiyorum. O kişinin de bana deli gibi aşık olması için aşk büyüsü yapmanızı istiyorum, ne kadar para isterseniz, ev kat araba veririm, diye teklifte bulunun. Eğer, bu büyü bozma için müracaat ettiğiniz kişi, dürüst, gerçek bir müslüman ise siz ona dünyaları teklif etseniz, kabul etmeyecektir.
Büyünü belirtileri konusuna bir sonraki yazımızda detaylı olarak değineceğiz. Sizlere tavsiyemiz üzerinizde büyü olduğundan şüpheleniyorsanız, sadece kendi kendinize okuyacağınız dualar ile bu beladan kurtulmaya çalışmakla vakit kaybetmeyin. Büyü bozma konusunda ehil, dürüst bir hoca bulup, el emeği kaşılığını verip bir an evvel ilmi bir destek alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder